Limited Edition

SING ALONG tote long

Vorige Artikel 3 van 3
€ 34,95 (inclusief btw)
De voorraad van Goodies for Goodness is helaas tijdelijk uitverkocht. Niet getreurd. Op dit moment worden er nieuwe SING ALONG artikelen gemaakt. Met de hand. Met heel veel liefde. En nog meer aandacht. En dat duurt even. Omdat we alleen het restmateriaal kunnen gebruiken, van de citydressing, die tijdens het Eurovisie Songfestival in de stad hing, blijft de oplage beperkt. Houd deze website daarom goed in de gaten voor nieuwe voorraad.

SING ALONG tote long

Tijdens het Eurovisie Songfestival slingerde er een kleurrijke kilometerslange ‘Sing Along’-route door Rotterdam, ontworpen door citydressers VollaersZwart. Zonde om het restmateriaal weg te doen, toch? We maken er allerlei mooie Sing Along producten van, zoals deze Sing Along tote (long). Met deze toffe tas kun je – ook buiten Rotterdam – gezien worden. Hup, gooi je badpak, handdoek en zonnebrand erin. Of gebruik hem gewoon voor je boodschappen of als hippe accessoire.

MATERIAAL EN LAGEN

Deze tas is robuust en handgemaakt door de mensen van de Talentfabriek010. Het materiaal is van hergebruikte materialen van de aankleding van de stad Rotterdam tijdens het songfestival. Hij bestaat uit één laag en is gemaakt van meshdoek.

FORMAAT

De Sing Along tote long heeft een formaat van ca. 47 x 43 cm.

© 2020 - 2021 Goodies for Goodness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel