Helaas uitverkocht !!!

SING ALONG picknickkleed

Artikel 9 van 12
€ 49,95 (inclusief btw)
De voorraad van Goodies for Goodness is helaas tijdelijk uitverkocht. Niet getreurd. Op dit moment worden er nieuwe artikelen gemaakt. Met de hand. Met heel veel liefde. En nog meer aandacht. En dat duurt even. Omdat we alleen het restmateriaal kunnen gebruiken, van de citydressing, die tijdens Rotterdamse Evenementen in de stad hingen, blijft de oplage beperkt. Houd deze website daarom goed in de gaten voor nieuwe voorraad.

SING ALONG picknickkleed

Tijdens het Eurovisie Songfestival slingerde er een kleurrijke kilometerslange ‘Sing Along’-route door Rotterdam, ontworpen door citydressers VollaersZwart. Zonde om het restmateriaal weg te doen, toch? We maakten er Sing Along picknickkleden van. Op dit prachtige picknickkleed wil je genieten van de heerlijke buitenlucht. Je hoeft niet bang te zijn voor een vochtige ondergrond of een ongelukje want dit is een picknickkleed is waterdicht. In de zijnaad vind je een opening, zodat je het kleed goed schoon kunt maken.

MATERIAAL EN LAGEN 
Dit buitenkleed is robuust en handgemaakt door de mensen van de Talentfabriek010. Het materiaal is van hergebruikte materialen van de aankleding van de stad Rotterdam tijdens het songfestival. In totaal bestaat dit picknickkleed uit twee lagen. De ene zijde is gemaakt van glad zeildoek de andere zijde van meshdoek. Om het kleed gemakkelijk mee te kunnen nemen (en op te kunnen bergen), is er een band aan het kleed gemaakt die met klittenband sluit.

FORMAAT 
Uitgespreid heeft dit buitenkleed een formaat van ca. 160 x 115 cm.

© 2020 - 2024 Goodies for Goodness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel